Trooper

Wat is al dat ge-Troop?

Heb je het nog niet gehoord? Dankzij ‘Trooper’ is online shoppen bijna een ridderlijke daad geworden. Het woord ‘Trooper’ is een Engelse term en betekent cavalerist of edelmoedig persoon, en dat mag je letterlijk nemen. Door jouw online aankopen via Trooper.be te doen, kan je de Boomse Kajakclub steunen en dit met een minimum aan inspanning en zonder dat het je een eurocent extra kost. Twee vliegen in één klap! Op die manier kan BKS op termijn en mede door jouw hulp extra peddels, speelballen of zelfs een nieuwe kajak aankopen. Dit alles is nodig om kwalitatief en kwantitatief te blijven groeien!

Hoe kan je mee-Troopen?

Met ‘Trooper’ kan jij via onze eigen Trooperpagina http://www.trooper.be/BKS de kas van BKS spijzen. Klik op de online shop naar keuze en shop zoals je dat normaal doet! Door via de Trooperpagina van jouw vereniging naar een online shop te gaan, weet de shop welke vereniging jij wil steunen. Per aankoop van € 100, geeft de shop +/-   €5 aan je favoriete vereniging.

Trooper biedt +300 online webshops aan waar u kan gaan winkelen! Via de webshops kan u letterlijk ALLES terugvinden! Een paar voorbeelden…
1.    Massa’s electronica (Coolblue, Selexion,…)
2.    Een leuk weekendje weg (Booking.com, Brussels Airlines, Cheaptickets.be,      Travelbird, Sunweb, Center Parcs, Expedia, …)
3.    Mooie kleding (JBC, Esprit, ZEB, Torfs, Brantano, CKS, E5 Mode, Tom Tailor, …)
4.    Pretparken (Plopsaland, Walabi, ….)
5.    Sport (AS Adventure, Athleteshop, …)
6.    En nog veel veel meer…

Addertje onder de Trooper?

Nee, Trooper is 100% veilig. Deze website brengt via de verenigingen nieuwe klanten aan voor webshops en zij betalen daar graag een commissie voor. Wij kunnen NIET zien wie er iets heeft aangekocht en wat er is aangekocht geweest. Wij krijgen alleen de melding dat we bedrag X ontvangen hebben van webshop Y

Krijg de trooperreflex te pakken en volg deze tips:

  1. Hang een post-it op je koelkast, je computer, je bureau. Hoe meer je eraan herinnerd wordt, hoe beter!
  2. Elke keer als je via Trooper iets aankoopt, krijg je een ‘patatmail’ waarin staat hoeveel jij nu juist hebt bijgedragen aan jouw vereniging. Die goede daad van de dag mag geweten zijn, dus praat erover! Bovendien is het de ideale manier om een gesprek te starten.

Maak dus van de trend een traditie en Troop er op los!

P.S.: JE HOEFT GEEN LID TE ZIJN VAN BKS OM VIA ONZE TROOPERPAGINA AANKOPEN TE DOEN!

 

Nog vragen? Contacteer onze penningmeester Tom Neegers!

 

Logo_Trooper_Big