Waar en wanneer?

1.Trainingsuren 

Niet alle ploegen trainen op hetzelfde moment. Ook naargelang de maand kunnen trainingsmomenten veranderen. In onze kalender vind je onze trainingsmomenten en geplande wedstrijden terug, maar sluit zeker en vast aan bij onze Facebook groep zo blijf je ten alle tijde up to date van eventuele wijzigingen!
Je bent vrij om eens kennis te maken kajakpolo op woensdagnamiddag van 14u30 – 16u00 op onze locatie in het recreatiedomein De Schorre!,Wij trainen op drie verschillende locaties afhankelijk van het seizoen.

2.Trainingslocaties

Het natuurgebied De Schorre 

Doorheen het jaar zijn wij steeds te vinden op onze vertrouwde plaats het recreatiedomein De Schorre.

Het welgekende recreatiedomein “De Schorre” te Boom is het meest bezochte natuurgebied van Vlaanderen, dan vooral in de zomer tijdens ‘Tomorrowland’. De afgelopen vijf jaar heeft het festivalteam in samenwerking met “De Schorre” en de provincie Antwerpen heel wat geïnvesteerd in het domein. Op korte termijn toverde ze samen het park van groene tapijten om tot de pracht en praal van Boom. Ver daarbuiten is de exotische cocktail van mensen het unaniem eens: de verschillende vijvers, kunstzinnige bruggen, sierlijke trappen en kronkelende padjes inspireren en imponeren. Het park krijgt het aanzien van de Elyseese velden, de verblijfplaats der gelukzaligen. Die eenstemmigheid heeft zijn weerklank gehad en het nieuws deed razendsnel de ronde. Vandaar dat “De Schorre” ook doorheen het jaar meer aantrek heeft en dienst doet als dé locatie voor andere grote (sport)activiteiten en evenementen. Daar pikt BKS graag een graantje van mee!

Bootcamps en zwembadtrainingen 

Tijdens de strenge wintermaanden is het vaak te koud om op de vijvers te kajakken. Hoewel de spelers niet bang zijn zich aan koud water te branden, voorzien we toch warme alternatieven om de conditie op peil te houden. Zo organiseren de spelers bootcamp sessies met een ‘personal trainer’ om in vorm te blijven voor het komende wedstrijdseizoen. Daarnaast opent het zwembad in Hemiksem tijdens de winter wekelijks haar deuren voor de kajakpolo-spelers. Stilzitten staat dus niet in het woordenboek van onze gedreven spelers. Chop Chop, zweten maar!

Benieuwd naar de bootcamps? Go check it out!

Blose centrum Hazewinkel 

Tijdens Tomorrowland (half juli t.e.m. half augustus) kunnen wij niet op de Schorre trainen en verhuizen wij in deze periode tijdelijk naar het Bloso centrum Hazewinkel te Willebroek.