Sociale doelen en evenementen

“De Schorre” werkt samen met BKS om hun programma tijdens avontuurlijke en sportieve evenementen op het recreatiedomein nog subliemer te maken. Het afgelopen jaar zetten ze zich in voor volgende sportactiviteiten:

Xtreme Xperience

Voor meer info surf naar: http://www.xtremexperience.be/

Schorremorrie

De Schorre tovert de Deltaweide om tot een openlucht speelparadijs met meer dan 50 activiteiten, waaronder ook kajakpolo. Kom die dag een kijkje nemen en wie weet beland jij wel in een kajak.

Voor meer info surf naar: https://www.deschorre.be/evenementenkalender.html

Amphiman Swimrun

In oktober 2018 vindt de derde editie van de Amphiman Swimrun race plaats in “De Schorre”. Een swimrun is een kruising tussen traillopen en triathlon (zonder fiets). Dankzij de vele vijvers en oude kleiputten staat het parcours garant voor pittige loop- en zwemervaringen. BKS stelt de veiligheid van de waterratten voorop en staat in voor de begeleiding van de sportievelingen. Safety first!

Voor meer info surf naar: https://www.amphiman.be/schorre/

Putteke Winter

In december trotseerden onze leden de kou tijdens “Putteke Winter”. Ze speelden spectaculaire promowedstrijden met kleurrijke verlichting. Het was een waar lichtspektakel vanaf de zijlijn. Ze gaven het beste van zichzelf op een feeëriek veld met lichtgevende armbanden en verlichte doelen. Hopelijk heeft u ze ook zien varen, want het was een lumineuze show!

Voor meer info surf naar: http://www.puttekewinter.be/v2/index.html#.Wt7tUtNubpA

Kajak for Life

Al drie jaar op rij, zetten de leden van BKS zich in voor het goede doel. Tijdens Kajak For Life 2017 voeren ze samen met 267 andere kajakkers 32 kilometer rond het domein Puyenbroeck. Hun Kajak For Life bracht een mooie 4500 euro op. Duizel jij ook van deze waanzinnige cijfers? Kajak dan ook mee voor het goede doel. Elk jaar gaat het verzamelde geld naar Sea Shepherd Belgium, een organisatie die zich inzet voor propere en volle oceanen.

Meer weten over het initiatief “Kajak for Life”? Surf naar: https://dewarmsteweek.stubru.be/acties/kayak-for-life